onsdag 13. januar 2010

Mer strikk...

Har en forkjærlighet for kåper eller jakker til jentene mine..Denne jakken strikket jeg i fjor til minstemor, den er strikket i merino extra fine som er kjempemykt og behagelig å strikke med. Jakken er strikket i str 3/4 år men den passer egentlig ganske fint til storesøs som snart er 7 år. Nå skal det vel sies at jeg strikker ganske løst:) Ønsket å strikke en matchende lue til jakken, fant en lue i drops baby og strikket inn en flette og da matchet den.

2 kommentarer:

  1. Hei Lene:)

    Så utrolig mye fint du lager, jeg er imponert! Lille W og min lille F har jo også vært så heldige å få bruke det fine du har laget, det er så koselig!

    Håper alt står bra til, hadde vært veldig koselig å treffes snart:) Imellomtiden skal jeg følge med her på alt det flotte du legger ut!

    Stor klem

    SvarSlett
  2. Hei Lene! Den jakken er helt nydelig! Har sett den selv og bestilt den av mamma. Tror ikke jeg kan klare å strikke den selv, men du er jo en superstrikker! :) Har forresten bestilt og fått navnebånd til min lille Sonia, etter tips fra deg. De er veldig fine! Takk for tips! Klem fra Else Christine

    SvarSlett