fredag 27. november 2009

Instant jul i huset

Jeg kjøpte dette Durance lyset for en uke siden og det lukter fantastisk jul i huset og lukten holdt seg i 3 dager etter at jeg brant lyset. Instant jul i huset ;)

tirsdag 24. november 2009

Julegaver til små venner

De små prinsessene i huset ønsket å gi julegaver til de beste vennene sine så da må mor trå til..Jeg ga bort noen i fjor og har laget makne til jentene i huset og de er flittig brukt..Samtidig er det veldig hyggelig å gi bort noe som er laget og ikke kjøpt :)

Rommet til lillemor

Her er soverommet til lillemor og her har jeg bestemt litt mer enn på rommet til storesøs..
Som mange andre er jeg veldig glad i tallerkenhyller..både dekorative og praktiske.

Bordet til lillemor er også trukket med voksduk, det er disse små detaljene som gjør susen.

Denne kommoden er egentlig et stellebord i antikk finish..ettersom mannen i huset synes vi bytter ut møblene i en forrykende fart hadde jeg ikke helt samvittighet til å kjøpe en ny kommode så da ble denne malt og satt på rosa knotter.

Teppene på barnerommene har vi kjøpt på Miss Muffet i Asker hvor de har et stort utvalg av nydelige tepper både til jenter og gutter..Legger heller litt mer i ordentlige tepper siden de bruker mye til på å leke på gulvet.

torsdag 19. november 2009

Rommet til storesøs

Her er rommet til storesøs; alt er selvfølgelig rosa og atter rosa..Rommet har vært hvitt, lilla, lyse blått og tilslutt rosa som nok blir værende noen år.


Jeg begynte med stort mot å hekle sengeteppet til sengen til storesøs, men kom bare halvveis...Og hun spør til stadighet når det skal bli ferdig, men jeg synes jo det funker selv om det bare dekker halve sengen.






Skrivebordet til storesøs er et vanlig Ikea skrivebord med ben som man kjøper løse, og som gjør bordet ganske fint. Rundt bordet har jeg trukket en voksduk som er stiftet fast. Egentlig ganske kjekt for da kan man skifte litt stemning i rommet bare ved å skifte duk og vi har en fin hvit benkeplate den dagen hun vil ha det.

lørdag 14. november 2009

Ønskeliste til jul

Har selvfølgelig begynt å tenke på hva jeg ønsker meg til jul. For en gang skyld har jeg begynt veldig tidlig med julegavene som jeg skal gi bort, er nesten ferdig og synes selvfølgelig at jeg er superorganisert;)I Asker har vi en butikk som har et lite utvalg av Riviera Maison; Moods. I tilfelle noen av mine kjente som lurer på hva jeg ønsker meg :)
 


Klem Lene
Posted by Picasa

fredag 13. november 2009

Ting i huset som jeg er fornøyd med :)

Her er noen bilder av ting i huset som jeg liker godt. Dette skapet er fra Ikea og det som er så fantastisk er at man kan skifte tapet eller legge inn barnetegninger etc. alt etter humør. Man kan skifte hele stemningen i stuen etter humør.

Dette er en stol jeg kjøpte på et loppemarked for mange år siden. Hadde en periode hvor alle møblene skulle være mørke men nå er stolen hvitmalt og ser selvfølgelig mye bedre ut...Puten på stolen er en "skrytepute" med bilde av barna mine pyntet med blonder..


Endelig er det helg og nå er det Twilight på dvd og snop som står for tur..

Klem Lene

torsdag 12. november 2009

Forberedelse til jul


Jeg er et skikkelig julemenneske som elsker alt som har med julen å gjøre. I dag har jeg tatt en million bilder av barna som jeg skal bruke som til og fra lapper på pakkene. Bildene har jeg endret slik at de ser gamle ut med dette programmet. Prøvde å ta bilder av meg og mannen min slik at jeg kan få bestillt julekort med collage av alle sammen. Nå har jeg hobbykveld så her strikkes og scrappes det, har hobbykveld stort sett på fredager med vin og litt til...Veldig gøy men mønsteret er ikke alltid slik det skal være dagen etterpå :)

tirsdag 10. november 2009

strikk til barna



Jeg er veldig glad i å strikke; da spesielt til barna mine. Ofte strikker jeg klær fordi jeg finner en fin farge eller et garn jeg liker. Derfor har minstemor et hav av strikkete klær...Men en ting jeg har strikket mye av er vester fordi det er utrolig praktisk utenpå tynne ulltrøyer.. Jeg har også bestillt merkelapper som jeg syr på klærne til jentene som prikken over i`en. Merkelappene kan kjøpes her.

mandag 9. november 2009

ting og tang i huset



I anledning ny bærbar pc til meg :)og at jeg har begynt å lære meg å legge inn bilder ol. må jeg teste dette ut med flere bilder og innlegg...
I sommer kom jeg over vaskemidlene til Isabella Smith og etter det går husvasken som en lek. Mannen i Huset trodde det hadde klikket for meg da jeg kom hjem kl 21 og begynte å vaske rundt forbi..Vaskemidlene lukter himmelsk, ikke noe kjedelig jif her nei...Jeg har sett på flere blogger at flere strikker kluter selv og jeg ble bitt av basillen, tror ikke at jeg kommer til å bruke de men de pynter pent opp...

klem

stuen min




Jippi, mitt første innlegg :)

Her er noen bilder fra stuen min. Blir aldri helt fornøyd med stuen min, derfor blir den forandret til stadighet. Har egentlig en forkjærlighet for blått, men denne fargen må nok vike for en stund siden vi nærmer oss jul.
Stuebordet har ligget på loftet i ca 3 år siden vi ikke har funnet noe passende bruksområde.Det er litt skjevt og hadde blått understell. Men jeg er en racer med malekosten og med hvite ben ble det helt supert. Jeg har jobbet som leder på Ikea i flere år derfor har vi nok litt i overkant mange ikea møbler, men det er greit med små barn i huset:)

Hvert år kjøper jeg litt "kvalitetsjulepynt" (jeg og mannen i huset har forskjellig definisjon på dette) og det er julepynt som jeg kan ha i mange år. Reinsdyret er et slikt kjøp og det er kjøpt hos min absolutte favorittbutikk Mols på sandvika storsenter.

Klem for i kveld